2022-2023 Erkekler 2. Ligi 6.Gurup heyecanının 6.Hafta maçında Midyat Belediyespor ve Silopi Gücü Gençlik takımları karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Midyat Belediyespor, (25-21) (25-18) ilk iki seti alırken üçüncü seti (24-26) kaybetti. Maçın setinde (25-21) set sonuçlarıyla 3-1 galip geldi.

Midyat Belediyespor 04 Aralık Pazar günü Saat 14:00’te deplasmanda Şanlıurfa-11 Nisa Salonu’nda GAP Gençlik ile karşılaşacak. Lig’te Midyat Belediyespor ile aynı puana sahip.

GAP Gençlik ise 25 Kasım Cuma günü Elazığ-Yakup Kılıç Spor Salonunda Elazığ Aksaray Gençlikspor Maçının iptal olmasından dolayı maça oynanmadı.

Midyat Belediyespor, 1955 Batman Belediyespor, Şanlıurfa - Gap Gençlikspor, Şırnak- Silopi Gücü Gençlikspor, Mardin-Yeni Mardin, Mardin-Mardin Voleybol ve Elazığ - Aksaray Gençlikspor ile mücadele ediyor.

Çekişmeli ve denk mücadele şeklinde geçen maçta Midyat Belediyesi Voleybol karşılaşmayı tecrübesi ile kazanmasını bildi.

Midyat Belediyespor Kulüp Başkanı Atilla Baysal'ın maçın ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi. “Bir maçımızı kazanarak grubumuzdaki iddiamızı ortaya koyduk. Bize verilen bütçe doğrultusunda en iyisini yapıyoruz. Son 2 sezonun PlayOfflara kalan takımız. Bu sezonda aynı başarıyı göstermek istiyoruz. Voleybol takımımız Midyat ilçesinin profesyonel 2.ligdeki tek takımıdır. Her zaman ki açıklamalarım da dediğim gibi il olmaya yakın Midyat Şehrinin sportif anlamdaki tanıtımına sunduğumuz katkıyı şehrimizin iş adamlarının vereceği destekle 1.lige çıkarak taçlandırmak istiyoruz.” Dedi.

Selahattin Erol