Mardin Midyat Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerini ve restore edilen çarşıyı gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

 Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şahin ve beraberindekiler ilk önce, 'Kadim Midyat Eski Kimliğine Kavuşuyor' projesi kapsamında 500 yıllık tarihi çarşı restorasyon çalışmalarını, sosyal tesis ve taziye evlerinde incelemelerde bulundu.

Ardından, çarşı esnafını gezen Şahin, esnafın ve vatandaşın Kandillerini ve Ramazan Bayramlarını kutladı.  Grand Park Aile Çay Bahçesi’ne geçen Şahin, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alırken, Parkta yapılacak olan çok amaçlı Anfi tiyatro, sinema ve gösteri merkezinde incelmelerde bulundu.

Şahin, ilçedeki çeşitli sebeplerle hasar gören ya da kullanılamaz hale gelen çocuk oyun grupları, bankların bu atölyelerde tamir edilmesi talimatı verdi.  İncelemelerde, Başkan Şahin’ ne Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu eşlik etti.