MARDİN – Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Akçakaya ve Işıklar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.


Başkan Şahin, Akçakaya, Işıklar, mahallesinde yapılan altyapı, kanalizasyon ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.


Mahalleliler tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Akçakaya mahallesinde yeni yapılan sosyal yaşam merkezi, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.


Başkan Şahin, altyapının tamamlanmasının ardından yol ve parke çalışmasının en kıssa sürede biteceğini kaydederek, Her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.


Başkan Şahin, “Eksiklikleri görme açısından halkla birlikte olmak çok önemli. Çalışmalarımızı titizlik içerisinde sürdürmekteyiz. Bu kapsamda, merkez Akçakaya mahallemizde Altyapı ve kanalizasyon yoktu. Mahallelerimizde yürütülen çalışmalar sonucunda, mahallemizde kanalizasyon ve içme suyu hattı yapıldı. Böylece, fosseptik, baca ve kapak kullanılarak mahalle halkı daha sağlıklı kanalizasyon alt yapısına kavuşmuş oldu. Vatandaşlarımızın tamamlanan bu alt yapı çalışmaları ile hem sağlıklı içme suyu hem de kokusuz ve hijyenik kanalizasyon hatlarına kavuşması sağlanmış olacaktır. Mahallede Seyit Mecit Camisini yeniledik. Mahalleye sosyal yaşam merkezi kazandırdık. İnşallah kısa zamanda da çocuklarımızın daha rahat oynayabilmesi için çocuk parkı yapacağız. Gittiğimiz yerlerde vatandaşın memnuniyetini görmek de bizi ayrıca mutlu ediyor. Yapılan ve yapılacak projeleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz, vatandaşların taleplerini de not edip çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz." diye konuştu.


Başkan Şahin, mahallede bulunan çocuklara atkı-bere dağıttı. Vatandaşlar, hizmetlerden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti. Tandırda pişen ekmek ikram edildi.