Mardin'in Midyat Belediyesince, mahallelerde başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

Midyat ilçesinde yaşayan vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alan belediye sorunları bir bir çözerken, Belediye Başkanı Veysi Şahin, vatandaşlardan gelen talepleri ve önerileri dikkate alıyor.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, estel otogar girişinde bulunan kavşak düzenlemesine için gelen talep ve önerilileri dikkate aldı.

Ulucami Mahallesindeki Huzur Asri mezarlığında vatandaşlardan gelen talep üzerine, duvarının ana yola yakın ihata duvarı geri çekilerek araçların daha rahat geçmesi için ve trafik kazalarının önlenmesi için çalışma başlatıldı.

Şahin; "vatandaşlarımızın talepleri değerlendiriyoruz. Uygun olan taleplerin çözümü için ilgili birimlere havale ederek an kıssa sürede sonuçlandırılması için çalışıyoruz. Çözüm odaklı çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi ayırım yapmadan bütün vatandaşlarımızın taleplerin yerine getir meye çalışıyoruz.” Dedi.

Alaattin Cengiz isimli emekli memur, “2015 yılında esnaf ve vatandaşlardan topladığımız imzalarla yol genişletilmesini ve duvarın geri alınması için imza topladık. Meclis onayından geçti. Fakat talebimiz yerine getirilmedi. Bu kavşak araç burada kazaya sebep oluyordu. Şimdi yeni seçilen başkanımıza sorunumuzu iletmemiz ile birlikte hemen çalışmalara başlandı. Allah kendisinden razı olsun”