Şahin, Esnaf Ziyareti Yaptı

-Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ikinci esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

-Şahin, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler için hazırlığı kapsamında; Estel kesiminde Ulucami, Yeni ve Ortaçarşı Mahallesi, Mardin ve İskenderun Caddesi'nde ziyaret etti.  Esnafla sohbet edip, hayırlı işler diledi. Esnafın çay ve kahve tekliflerini reddetmeyen Şahin, esnafın işleri hakkında da bilgi aldı.

Esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Veysi Şahin, Midyat’ın ekonomisinin nabzını da tutan en önemli caddelerinden biri olduğunu söyledi.

- Maaşımı bağışlıyorum

Şahin şöyle konuştu: “İnşallah 31 Mart Yerel seçimlerinde, Belediye Başkanı seçilmem halinde başta şahsımın makam aracı olmak üzere gereksiz bütün makam araçlarını kaldıracağım. Çalışmalarım esnasında şahsi aracımı kullanarak hizmet sunacağım. Ayrıca, maaşımı bağışlıyorum. Belediye Başkanlığım boyunca aldığım maaşlar engelli çocuklarımıza burs olarak dağıtacağım.” dedi.

- Şehir meydanları yapacağız

İlçedeki İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar ile bir araya gelerek Midyat'ımızın sorunları ve projelerimiz ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Şahin, “Midyat ilçemizde modern ve tarihi çizgileri bir arada barındıracak şehir meydanları kazandıracağız. Kültürel-sanatsal etkinliklerin gerçekleştirileceği bir alan, halka hitap, açık hava toplantıları, basın açıklama alanı olarak kullanılabilecek meydanlar yapacağız. Buluşma noktası, ayrıca vatandaşlarımız Wifi Erişim Noktası ile İnternete Bağlanma, USB şarj alanları gibi imkânlardan faydalanabilecekleri alanlar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Şahin, ayrıca esnaf ziyaretlerinde, broşür, dosya, proje, not defteri, kalem ve çalışmalarını içeren kitapçık içeren dosya dağıttı. Esnafın sorun ve önerilerini dinleyen Şahin, cadde üzerindeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Şahin’e esnaf ziyaretinde, AK Parti Kurucu İl Başkanı ve 22. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, parti üyeleri ve meclis üyeleri eşlik etti.

Midyat Gündem / Selahattin Erol