İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin’de başladığı inleme ve temaslarına Başladı.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Bakan Soylu’yu İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Valisi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Kaymakamı Tekin Dundar, Dargeçit Belediye Başkanı Cüneyt Aksoy, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı ve protokol üyeleri, Havalimanında karşıladı.

Bakan Soylu daha sonra Mardin Valiliğini ziyaret etti.

Burada Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Soylu, Vali Mahmut Demirtaş'tan bilgi aldı. Ziyaretin ardından Soylu başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen güvenlik toplantısı başladı.

Vali Demirtaş, İçişleri Bakan Yardımcıları Ersoy ve İnce, Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Aktaş, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir'in de hazır bulunduğu toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.