Mardin’in Midyat ilçesinde kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Kurumlar arası iletişimi geliştirmek, spora teşvik etmek amacı ile turnuvaya 29 takım katıldı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından turnuvanın galibi dostluk oldu.

Midyat kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında Midyat Belediye Gençlik Spor, İlçe jandarma Gücü’nü 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Üçüncülük Maçında, İlçe Emniyet, Halk Eğitim Merkezini 5-4 yendi.

Turnuvanın en centilmen takım Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, Midyat İlçe Emniyet Takımından Osman Kızıldağ 7 Maçta 18 gol ile gol kralı oldu.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını takdim eden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, turnuvaya katkı sunan tüm kurumlara teşekkür etti.

Turnuvanın amacına ulaştığını vurgulayan Başkan Şahin, "güzel oynayan, hak eden kazandı. Burada kaybeden yok, hepsinin kazandığına inanıyorum. Bu dostluğun devam etmesini diliyorum. Tüm takımlarımızı canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Daha sonra dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. 

Final karşılaşmasını ve ödülleri, Midyat İlçe Emniyet Müdürü Orhan Koç, Midyat İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kalender Savaş Ünal, Midyat İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Belediye Başkan yardımcıları, Abdurrahim Çelik, Masum Cengiz, Ali Alptekin ve spor seveler katıldı.