Midyat ilçe çıkışından başlayan ve Mardin'e kadar olan tek şeritlik yolun yapılacak çalışmayla, 2 şeride çıkarılacak. Yaklaşık 60 kilometrelik tek şeritlik yol iki şeride çıkarılacak.

Bölünmüş yol çalışmalarına Müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından paylaşan ve yolun yapılması için büyük emek sarf eden Midyat AK Partili Belediye Başkanı Veysi Şahin, şöyle duyurdu:

“Bizim için en büyük şeref, milletimizin hayatını kolaylaştıran ve ülkemizi ileriye taşıyan eserler sunmaktır!

Yol Medeniyettir şiarıyla ilçemiz güçlenerek gelişmeye devam edecek, ulaşımı daha konforlu hale getirecek Midyat - Mardin Karayolunda çalışmalara başlandı. Yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız /AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere, Karayolları Genel Müdürümüz, MKYK üyemiz, Mardin Valimize, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve İlçe başkanımıza Emeği geçen herkese Teşekkür Ediyorum.”  

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış’ ise,

“Müjde... Mardin/Midyat yolu siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalara başlandı.. Yapımında emeği geçen başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve  Ulaştırma Bakanımız  Sn. Adil Karaismailoğlu, Mkyk ya üyesi Sayın Orhan Miroğlu, Mardin Milletvekillerimiz Sayın Şeyhmus Dinçel, Sayın Cengiz Demirkaya, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç, Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'e emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun...”


 

Midyat Gündem Com olarak, İlçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.