Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Çin’in Shanghai kentinde düzenlenen ve 3 gün süren ITB China 2025 Uluslararası Turizm Fuarına katılarak, Midyat’ı, Mardin’i ve Türkiye’yi uluslararası düzeyde temsil etti.
Turizm sektörünün küresel temsilcileriyle bir araya gelmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Şahin, “İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi böylesine prestijli bir platformda tanıtmak bizim için büyük bir onurdu.” dedi.
Fuar süresince yoğun ilgi gören Midyat standında birçok uluslararası ziyaretçiyi ağırladıklarını vurgulayan Şahin, “Standımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca uzak diyarlarda bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimizle buluşmak, bu deneyimi daha da anlamlı kıldı.” ifadelerini kullandı.
Başkan Şahin, uluslararası turizmdeki gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdüreceklerini belirterek, “Ülkemizin turizmdeki zenginliğini dünyayla buluşturmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.