15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Yeşilli belediye Başkanı Hayrettin Demir, İlçe Kaymakamı Emre Öztürk ve ilçe kuvvet komutanları ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettiler.


2018 tarihinde şehit olan er İdris Öney’in mezarını ziyaret eden Yeşilli belediye Başkanı Hayrettin Demir, İlçe Kaymakamı Emre Öztürk ve ilçe kuvvet komutanları burada Öney’in mezarı başında dua etti. Ardından İdris Öney’in baba evini ziyaret eden Başkan Demir ve Kaymakam Öztürk burada Öney’in ailesi ile bir süre sohbet etti. Program kapsamında daha sonra 15 Temmuz darbesinde gazi olan Metin Kaba’yı ziyaret ettiler.


Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İlçe Kaymakamı Emre Öztürk ve ilçe kuvvet komutanları ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettiklerini söyledi. Vatanı uğruna şehit düşen Şehit İdris Öney’in mezarını ziyaret etiklerini belirten Başkan Demir, Daha sonra babasının eviniz ziyaret ederek hayır dualarını aldık.  15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan ilçemizde ikamet eden Metin Kaba’yı evinde ziyaret ettik. Kendilerine acil şifalar diledik. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ailelerine de sabırlar diliyorum.”dedi.