İmam-Hatipli Öğrencilerden Örnek Davranış

“Kiminin fazlalıkları, kiminin faydasıdır” sloganı ile yardım toplayıp dağıttılar.

Mardin Artuklu Şakir-Süreyya Nuhoğlu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden örnek davranış. Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Mardin’de ikamet eden Suriyeli ihtiyaç sahipleri için elbise ve ayakkabı toplayıp ailelere katkı sağladılar.

 Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri “Kiminin fazlalıkları, kiminin faydasıdır” sloganı ile herkese örnek olabilecek bir davranış ortaya koyarak tasarladıkları proje sonucunda Mardin’de ikamet eden Suriyeli ihtiyaç sahipleri için elbise toplayarak dağıttılar.

Okul öğrencilerinden Seher Aslan’ın öncülüğünde gerçekleşen ve hayata geçirilen proje ile Mardin’de yerleşik ihtiyaç sahibi ailelere önemli miktarda kullanılabilecek kıyafetler toplayarak, Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformuna dağıtılmak üzere teslim ettiler.

           

Aynı Hassasiyeti Herkesin Göstermesi Gerekir

Okul Müdürü Mustafa OK ve okul öğretmenlerinin de katkılarıyla projeyi gerçekleştiren okul öğrencisi Seher Aslan “bundan sonra daha büyük yardım kampanyaları düzenleyerek Suriyeli kardeşlerimize katkı sağlayacağız” dedi.

Toplanan elbise ve ayakkabıları teslim alan Yardım Platformu Tertip Komitesi Başkanı Lütfü Günlüoğlu da bu yardımı yapan veya katkı sağlayan okul müdürü ve öğrencilerine teşekkür etti, bu yardımların devam etmesini, herkesin bir katkı sağlamasını istedi. Aynı hassasiyeti diğer okulların da göstermesi gerektiğini ifade etti.