Nihat Özkan’dan, Ziraat Odasına Ziyaret

Doktor Nihat Özkan, Midyat Ziraat Odası başkanlığına seçilen Abdulhalim Gümüş’ü ziyaret etti.

Emekli Tabip Albay Uzman Dermatolog Doktor Nihat Özkan, Midyat Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Abdulhalim Gümüş ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Görüşmede gündemdeki son gelişmeler konuşulurken, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler ve yeni çalışma dönemi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Midyat'ı Midyat yapan tüm değerlere sonuna kadar sahip çıkmaları gerektiğini belirten Doktor Nihat Özkan, Hiçbir ayrı gayrıya girmeden AK Partili adayların arkasında kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Dr. Özkan, " Midyat da Mardin’in temel taşı. Ana kolonlarından birisi. 31 Mart’ın kazasız belasız aşılması gerekiyor. Bunu birlikte başaracağız. Bizler şahsi ikbali için değil memleket sevdalısıyla tutuşan insanlarız. Daha önceki yıllarda olduğu gibi Midyat'ta sahip çıkmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Midyat Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Abdulhalim Gümüş ise, “Bizlerde Midyat Ziraat odasında, ben ve ekibim çıtayı daha yükseklere götürmeyi hedefliyoruz. Ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğumuz Doktor Nihat Özkan’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyarete, Midyat Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Mekân Taş, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Doğan, Belediye Personel Müdürü Şehmus Gümüş, eski Belediye adayı Abdulhakim Çelik, Eğitimci Alaattin Cengiz, Din görevlisi Alaattin Yavuz eşlik etti.