MARDİN - Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Midyat Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baykara ve AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış da hazır bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Midyat’ın mevcut durumu ve yürütülen projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Vali Akkoyun, ilçenin gelişimi ve halkın yaşam kalitesinin artırılması yönünde her türlü desteğin verileceğini vurgularken, Belediye Başkanı Şahin de yerel yönetim olarak kamu kurumlarıyla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Midyat’ta Asfalt Çalışmaları Sürüyor
Midyat’ta Asfalt Çalışmaları Sürüyor
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sonunda Kaymakam Mehmet Kaya, nazik temenniler ve iyi dileklerden dolayı teşekkür ederek, Midyat halkına en iyi şekilde hizmet etme gayreti içinde olacağını belirtti.

Kaynak: www.midyatgundem.com