Günümüzde yakın çevreye internet ortamı, sanal medya ve televizyon hâkim olmuştur desek mübalağa etmiş sayılmayız.
Müptezel gayrı Müslimlere sormuyorum bile onlar vazifelerini yapıyor. Müptezelleşmişlere ise diyorum ve soruyorum.
İslam’ı bilmeyen, öğrenmek istemeyen, heva ve hevesini ilah edinen, kinini dini haline getiren, partisini, liderini vazgeçilmez görünen Müslüman görünümlülerin dinidir “BANA GÖRE DİNİ”
“Gazze KARARLILIK yürüyüş”leri Denizde yola çıkan özgürlük filosu ve ona öncülük eden VİCDAN gemisi Gazzeye varmalı ve Siyonistlerin kalbine saplanmalı.
Sağlık ve Teknik Bilimler Üniversitesi Midyat’a değer katacak, gelişimini, refahını arttıracak, kalkınmasını hızlandıracak.
Türk milleti Siyonizm’in ve emperyalizmin tertip ve tuzaklarına karşı birdir, beraberdir, taviz ve teslimiyeti düşünülemeyecektir.
206 Üniversitenin ülkemizde bulunduğu ve bunların bir kısmının ilçe merkezlerinde olduğu bir zaman diliminde MİDYAT’TA üniversite kurulmuş değildir.
Allah kalpleri katılaşanları, vicdanını ve cesaretini kaybedip münafıklaşanları şöyle tavsif ediyor.
Gevşememek, üzülmemek ve Siyonist haçlı zihniyetini, her şeyini BOYKOT etmek Müslüman için farz, insan olan için şarttır.
Türkiye İstatistik Kurumu İL olması beklenen ilçeleri açıkladı. Belirli ölçütler var ve MİDYAT bu ölçütlerin hepsini taşıyor.
Siyonist haçlı uşaklarının ihanetleri devam ediyor. 15 Temmuz 2016 yılında İhanet kanlı bir şekilde sahnelendi ve sahnelenmeye devam ediyor.
Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan bürokrasiden yakınıyor haklı olarak. Bu dönemde de bürokrasinin yatırımları ve kalkınmayı engelleme çabası içinde olduğu bir gerçektir.
Bu bağlantı sizi https://www.midyatgundem.com dışındaki bir siteye yönlendiriyor.