MİDYAT - Midyat’ta asayiş ve güvenlik konularının ele alındığı güvenlik toplantısı, Kaymakam Mehmet Kaya başkanlığında gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baykara ve büro amirleri katıldı.

Sosyal medya hesaplarından alınan bilgilere göre, Toplantıda, Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında son dönemde meydana gelen asayiş ve trafik olayları değerlendirildi. İlçede güvenlik süreçleri detaylı şekilde ele alınırken, mevcut durumun iyileştirilmesi, suç ve suçlularla mücadelede etkinliğin artırılması amacıyla alınacak tedbirler görüşüldü.

Kaymakam Mehmet Kaya, vatandaşların huzur ve güvenliğinin temel öncelik olduğunu belirterek, güvenlik birimlerinin sahada daha etkin şekilde görev yapmaya devam edeceğini ifade etti.
Toplantıda ayrıca trafik güvenliğinin artırılması, toplum destekli polislik faaliyetleri ve suç önleme çalışmaları da gündeme alındı.

            
            
                



