Bölünmez, Destek için Mardin´e geldi

Süleyman Bölünmez, Cumhurbaşkanının talimatlarıyla, seçimlere destek vermek için memleketi Mardin’e geldi.

Bölünemez ilk çalışmasını Midyat adayı Veysi Şahin ile birlikte esanf ziyareti yaparak başladı. 

İş adamı ve 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler için hazırlığı kapsamında AK Partili Belediye Başkan adaylarına destek vermek üzere geldiğini söyledi.

Erdoba Elegance otelde basın mensupları ile bir araya gelen Bölünmez, basın toplantısı ile Mardin´e geri geliş nedenini belirterek, “Süleyman Bölünmez´ in burada ne işi var diyecek 3-5 kişi olabilir. Sevenimiz var, sevmeyenimiz var. Geçen gelişimde bazı nahoş olaylar oldu. 20 gün önce AK Partinin grup toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımızla karşılaştım. İzmir de mi çalışıyorsun dedi. Ben de hayır deyince. ‘Mardin´e gidip adaylara destek vereceksin’ dedi. Ben de emir buyurursanız, il başkanına talimat verilirse gider çalışırım dedim. İl Başkanı Sayın Faruk Kılıç´a talimat verildi. Benim desteklediğim aday veya meclis üyesi yok. Bu bir parti davasıdır. Ak Parti´nin adaylarını ayırım yapmadan desteklemeye geldim.” Dedi.

Çalışmalarını, il ve ilçe teşkilatlarının hazırlayacağı program dahilinde sürdüreceğini belirten Bölünmez, isteyen adaylarla beraber gezebileceğini, ancak bir adayla sürekli çalışma gibi bir düşüncesinin olmadığını bildirdi.

Bir soru üzerine Bölünmez, aday adaylığın için müracaat etmediğinin altını çizerek “Ben aday adaylığı için müracaatım olmadı. Anketlerde üst sıralarda yer aldığımı biliyorum. Cumhurbaşkanımız emir buyursaydı hayır demeyecektim. Hem benim hem kızımın siyasette bulunması uygun görülmemiş olabilir. Aday adaylığı sürecinde AK Parti genel merkezinin kapısının önünden bile geçmedim” şeklinde konuştu.