- AK Parti'nin Midyat Belediye Başkanı adayı Veysi Şahin’in kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı 21. Dönem Mardin Milletvekili ve İş adamı Veysi Şahin, bitmek, tükenmek bilmeyen enerjisi ile ilk ziyaret noktası Midyat Adliyesi oldu. Midyat Adliyesine gelerek, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Şahin, burada Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ı makamlarında, ziyaret etti.

Görüşmeden duydukları memnuniyeti ifade eden Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Belediye Başkan adayı Şahin’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, kurum ziyaretleri hakkında yaptığı değerlendirmede, tüm vatandaşlarımıza hayırlı mesailer, sağlık ve afiyet dolu güzel günler dilediğini söyledi.

Şahin, www.midyatgundem.com haber portalına yaptığı değerlendirmede, “kamu, kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluş adli personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Yaptığımız ziyarette bizlere gösterilen teveccühten memnuniyet duyuyorum. 31 Mart yerel seçimlerde Midyat’ta yeni bir dönem ve hizmet bakımından daha faydalı çalışmalar içinde olmak için ziyaret yerlerimizdeki değerli hemşehri ve vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. Oları dinliyoruz. Yapılacak ve yapılması amaçlanan çalışmaları konu ederek değerli hemşehrilerimizin bizlere ne gibi düşüncelerle katkı sunacağını da ayrıca bu ziyaretlerimizle amaçlıyoruz. Kadim şehrimizin güzel insanları; hizmetin, ilgi ve alakanın en güzelini hak ediyor. Bizde gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz her yerde bize Belediye kazanmamız halinde yapmak istediğimiz çalışmalar hakkında bilgi ve projelerimizi arz ediyoruz. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerde Midyat’ta AK Partinin zaferiyle sonuçlanır. Bizde proje ve çalışmalarımızı böylece hayata geçiririz.” Şeklinde konuştu.

Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, eğitimci-yazar Servet Yücel Oğuz eşlik etti.

Selahattin Erol / Midyat Gündem

Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, AK Parti'nin Midyat Belediye Başkanı adayı Veysi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan ve eğitimci-yazar Servet Yücel Oğuz,