Şahin’den Sakatlar Derneğine Ziyaret

Veysi Şahin, "maaşımın tamamını engelli kız ve erkek öğrencilere burs olarak vereceğim"

AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk’u ziyaret etti.  

Şahin ziyaretinde, Sakatlar Derneği başkanı Anuk’a "maaşımın tamamını engelli kız ve erkek öğrencilere burs olarak vereceğini söyledi.

Başkan adayı Şahin, Midyat için birçok projesinin olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Hepimiz birer engelli adayıyız. İlçemiz Midyat’ta gerçekleştireceğimiz projelerde her kesimi düşündüğümüz gibi engelliler için de çalışmalar yaptık. Bunlardan en önemlisi 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Midyat Belediye Başkanı seçilmem halinde, Belediye’den alacağım maaşımı Engelli kız ve erkek çocuklarına burs olarak dağıtacağım. Engellilerin sorunlarını tespit etmek ve engellilere destek olmak amacıyla Midyat Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde Engelliler Meclisi kuracağız. Böylece engellilerimiz hem sorunlarını bizlere ulaştırabilecek, hem de Midyat’ta engelliler ile ilgili projeler üretilmesine katkıda bulunacak. “ dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Midyat Gündem