Öğrencilerden Başsavcısı Akkiraz’a, teşekkür ziyareti

 – Mardin’in Midyat ilçesinde okul müdürleri ve öğreniciler, Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ı makamında, ziyaret ederek teşekkür etti.

Sömestr tatilinde, Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince, Midyat İlçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, dört okul belirlenerek TOKİ, Kocatepe, Şehit Velit Bekdaş ve Atatürk İlkokulu’nda boya, badana ve temizlik işleri yapıldı.

Midyat Adliyesine gelen okul müdürleri ve öğreniciler, Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ı makamında, ziyaret ederek teşekkür etti.

Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “bizler yerelde, imkânlarımız dâhilinde elimizde ne geliyorsa icra edebileceklerini ve herzaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Akkiraz şöyle konuştu: “devletimiz onlara bir imkân tanıdı. Cezanın yerine, cezaların kamu nezdinde istifade ettiriliyor. Bu kapsamda plan ve programlar çok önemli. Bunu yanında ibadethaneler, cami, kiliselerin temizlik işleri yapıyor. Aynı zamanda meslek edindirmek için kurslarımız var. Islaha topluma katkısına yönelik çalışmalarımız oluyor. Okulların boya badana ve temizlik işleri çok güzel bir projeydi. İnşallah çok daha güzel projeler yaparız.” Dedi.

Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür eden öğrenciler, Başsavcıya Akkiraz’ a çiçek verdi.

Ziyarete ilçe Denetimli Serbestlik Müdürü Serdar Erdoğan, okul müdürlüleri ve öğrenciler hazır bulundu.

Başsavcı Akkiraz daha sonra okul müdürleri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.