Teomay, Seyitler Mahallesi için yeniden aday

Seyitler mahallesi muhtarı Abdullah Teomay, hizmet aşkıyla tekrar aday olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz 2014 muhtarlık seçimlerinde büyük farkla muhtar olan Seyitler Mahallesi Muhtarı Abdullah Teomay tekrar aday olduğunu belirtti.

2014'ten bu yana birçok projenin oluşmasına imza atan Teomay şöyle konuştu; “Seyitler Mahallesi Midyat'ın en geri kalmış mahallesiydi. En büyük sorun olan kanalizasyon ve parke sorununu hallettik. Geceyi gündüze çeviren aydınlatma projesiyle karanlık sokak bırakmadım. Geldiğim günden bu yana 3 tane su sondajının vurulmasına vesile oldum. Büyük projelerden bir tanesi de 24 derslik bir ilk okul projesi oldu. Büyük uğraşlar sonucu okulun temeli için kazı işlemleri başlatıldı. Eski polis lojmanlarının karşısında hiç bir kurumdan destek almadan tamamı kendi imkânlarımla 3 katlı olmak üzere taziye evi kur-an kursu yaptırıyorum. Gene kendi imkânlarımla daha yeşil daha sağlıklı bir Seyitler Mahallesi için binden fazla fidan ve ağacı; okul, cami ve mahallenin birçok çevresine bağışladım.” Dedi.

Muhtar Abdullah Teomay, son olarak şunları söyledi. "Mahallenin daha güvenli olması için gerek sokaklara kamera gerekse gece bekçisi için müracaatlarda bulunacağım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Seyitler Mahallesini Midyat'ın en güzel mahallesi haline getirmek, mahalleyi daha refah seviyesine ulaştırmak için adaylığımı tekrar koydum. Bütün mahalle halkının desteğini bekliyorum." dedi.

İzzettin Erkal / Midyat Gündem

Seyitler mahallesi muhtarı Abdullah Teomay,

Seyitler mahallesi öncesi ve sonrası yaptığı çalışmaşlar...