Başkan Şahin, Midyat’ta bağlı kırsal Barıştepe ve Mercimekli mahallelerinde yapılan yol genişletme asfalt çalışmalarını İlçe merkezi ile kırsal mahalleleri yolda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanan yol yapım çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Şahin, "Mardin Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanımız Sayın Cebrail Aslan ile birlikte, kırsal mahallelerimiz Barıştepe, Mercimekli yollarında incelemelerde bulunduk. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız virajlı ve bozuk yoldan kurtulmuş olacaklardır. Yeni yol tamamlandığında mahallerimize ulaşım daha güvenli hale gelmiş olacak. Vatandaşlarımız adına Kırsal mahallerimiz dahil olmak üzere kentin tüm bölgelerindeki yol sorunlarına neşter vuruyoruz. Katkılarından dolayı Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş’a, Fen İşleri Daire Başkanı Sayın Cebrail Aslan ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunarım. Daha iyi bir Midyat için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.