Türk İş Kadınları Rehberi’nin 3. kez düzenlediği plaket töreninde iş dünyasının nabzını tutan başarılı iş kadınları İstanbul Adile Sultan Sarayı'nda bir araya geldi. 
Sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün'ün üstlendiği gecede iş dünyasında girişimci olarak yer alan başarılı iş kadınlarına plaketleri düzenlenen gecede takdim edildi.


Birbirinden güçlü kadınların farklı alanlarda Başarı Plaketine layık görüldükleri gecede, Mardin Midyatlı Güzellik Estetik Salonu ve Özel Pınar Cilt Bakım Kursu kurucusu Pınar Er’de plaket takdim edildi.


Mardin’i temsilen Midyat ilçesinden programa katılan, Pınar Er plaketini Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün’den aldı. 
 

Kadınların iş gücüne katılarak, başarılı girişimlere imza atması ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük fayda sağlarken, yeni girişimcilere de ilham kaynağı oluyor. Cesaretle iş hayatında yer alan kadınlar, kendi işini kurmak isteyen yeni girişimci iş kadınlarına da örnek teşkil ediyor. 


Pınar Er yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İş hayatına adım attığım günden beri ilk defa çok önemli ve anlamlı bir ödül aldım. Mardinli çalışan iş kadınlarını iş hayatındaki gücünü ve başarısını taçlandırmak benim için gurur verici oldu. Tüm girişimci iş kadınlarını işbirliğine davet ediyorum. Türk İş Kadınları Rehberinin düzenlemiş olduğu ve aldığım plaketten dolayı teşekkürlerimi sunarım. Ve Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim." Dedi.

Pınar Güzellik ve Estetik Salonu, Bahçelievler Mahallesi Devlet hastanesi karşısı E-Blok No:3 Kat:2 Midyat/ Mardin'de hizmet veriyor.