Abdulhakim Kaya, AK Parti’den Midyat için başvurdu

Siyasetçi işadamı Abdulhakim Kaya, AK Parti’den Midyat için başvurdu

AK Parti'de belediye başkanlıkları için aday adaylıkları devam ederken, Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Abdulhakim Kaya, AK Parti’den Midyat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Parti binasında dosyasını yetkililere teslim eden Kaya, kalabalık ve genç bir kitle ile doyasını AK Parti Midyat İlçe Başkan Vekili Atilla Yarış’a telim etti.

Kaya, başvurusunda “ inşallah hem milletimize hem partimize hayırlı olsun” diyerek önümüzdeki günlerde açıklama yapacağını söyledi.

AK Parti Midyat İlçe Başkan Vekili Atilla Yarış’ta, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar dileğinde bulundu.

Kaya’nın başvurusu sırasında çok sayıda akrabası ve arkadaşları katılarak destek verdi.

AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Abdülhakim Kaya Kimdir?

1975 Mardin Midyat doğumlu olan Abdulhakim Kaya, 1997 yılından beri Zeytinburnu'nda ikamet etmekte. Has Parti Kurucu Teşkilat Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti Siyaset Akademisi mezunu. İstanbul Mardinliler Derneği Başkan Vekili, İMKB Kız Meslek Lisesi 2. dönem okul aile birliği devam etmekte. Evli ve Dört çocuk babasıdır. Selahattin Erol