Kaya, Stk'larla Bir Araya Geldi

Abdulhakim Kaya, İstanbul’da faaliyetini sürdüren STK’ Temsilcileriyle bir arata geldi.

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi ve İş adamı, Abdulhakim Kaya, İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle Midyat’ta bir araya geldi.

Kaya, 1. Uluslararası Midyat Kültür Ve Sanat Festivaline kapsamında İstanbul’dan gelen Midyatlı Sivil Tolum Kuruluş Temsilcileriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. 

Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan bir kafede gerçekleşen toplantıda, 1. Uluslararası Midyat Kültür Ve Sanat Festivalinin ilçeye gelişimine katkısı, birlik ve beraberlik içerisinde kültürel etkinliklerin devamı için yapılması gerekenler ile kentin sorunları ve yapılması gereken konular görüşülerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaya ve beraberindekiler daha sonra, Midyat ilçesinde, Eğitim Bir-Sen Temsilciliği’ne yeniden seçilen İlçe Temsilcisi Hüseyin Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yüceli çalışmalarından dolayı ve yeniden seçilmesinde dolayı tebrik eden Kaya, İlçede faaliyet gösteren stk temsilcileri ve oda başkanlarını ziyaretinin sürdürdü. Kaya, daha sonra www.midyatgundem.com internet sitesine ziyarette bulundu. Burada yapılan görüşmenim ardından, Şırnak’a hareket ederek çalışmalarını sürdürdü.

Toplantıya, Midyat işadamları Demeği Başkan Yardımcısı Hekim Arslan, İstanbul Mardin Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Naif Fırat, İstanbul Mardinliler Derneği BaşkanıKemal Dündar, Arnas Derneği Başkanı Ahmet Bilgiç, Helex (Narlı) Derneği Başkan Vekili Derviş Akyüz, Selhe Derneği Başkanı Ahmet Kurt, Keferze (Altıntaş) Derneği Başkanı Abdurrahim Doğan, Derizbinliler (Acırlı) Derneği Başkanı Fethullah Sözgen, Bahvar (Gülveren) Derneği Başkanı Tevfik Alkol, Heştrek (Ortaca) Derneği Başkanı Suphi Aslan ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Abdülhakim Kaya Kimdir?

1975 Mardin Midyat doğumlu olan Abdulhakim Kaya, 1997 yılından beri Zeytinburnu'nda ikamet etmekte. Has Parti Kurucu Teşkilat Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti Siyaset Akademisi mezunu. İstanbul Mardinliler Derneği Başkan Vekili, İMKB Kız Meslek Lisesi 2. dönem okul aile birliği devam etmekte. Evli ve Dört çocuk babasıdır.