Ziyaret sırasında, ilçede engellilere yönelik gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahseden Belediye Başkanı Veysi Şahin, hizmete geldiğimiz günden beri, engelli vatandaşlarımıza yönelik pek çok hizmete imzamızı attıklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşlarımıza sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Şahin, "Engellilerin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda hiç de azımsanmayacak başarılı çalışmaları halkımızla buluşturduk. Halkımızın duyarlılığı ve desteği sayesinde de, pek çok engelli vatandaşımıza tekerli sandalye hediye etik. Engelli vatandaşların cadde ve sokaklarda rahatlıkla dolaşabilmeleri için kaldırım rampaları yapıyoruz. Bundan böyle de engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecektir.” Dedi.

Midyat Engelliler Derneği Başkanı Hikmet Olğaç ise, “Bugün değerli Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Midyat Engelliler Derneği olarak sorun ve taleplerimizi Başkanımıza ilettik. Başkanımızın her zaman biz engellilerin yanında oldu ve olmaya devam ediyor. Bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı derneğimiz adına kendisine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.