Halkına, daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç parkını genişleten Dargeçit Belediyesi, şu ana kadar araç filosuna 1 adet Lastik Tekerlekli Ekskavatör, 3 adet çöp kamyonu, 1 adet hafriyat kamyonu ve son olarak hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracını alarak araç parkını daha da genişletti.

Dargeçit’in temizliğine her daim önem verdiklerini ve bu doğrultuda araç parklarının gün geçtikçe genişlettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Her geçen gün büyüyen ve gelişen İlçemiz için hizmet kalitemizi artırmak adına 1 adet hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracımızı daha envanterimize eklediklerini aktardı.

Başkan Aksoy, Hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracının; park, kaldırım, meydan ve cadde ile dar sokakları temizleyeceğini ifade ederek, araçla temizlik işlerinde biraz daha rahatlayacaklarını, başka birimlerde de ihtiyaç olan araçları tamamlamak için gerekli çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Başkan Aksoy, “İlçemizde tüm noktalarda temizlik yaparak halkımızın hizmetine girecek yeni aracımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

Dargeçit Haberleri

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin

facebook'ta bizi takip edebilirsiniz

twitter'da bizi takip edebilirsiniz