Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, ilçeyi doğalgaza kavuşturmak için kararlılıkla çıktığı yolda nihayet mutlu sona ulaştı. Dargeçit’ti doğalgaz kapsamına aldırmak için verdiği mücadelenin ardından Bahçebaşı Mahallesi’nde temel atmanın sevincini yaşayan Başkan Aksoy, ilçenin bir kısmının 2022 yılı içerisinde doğalgaz kullanabileceği müjdesini verdi.

 Aksoy, “Çabalarımız sonuç verdi”

Başkan Aksoy, Yarın sabah 09:30’da Bahçebaşı Mahallesi Midyat yolu üzerinde bulunan Dargeçit Anadolu İmam-hatip Lisesi'nin (GAZİ YİBO) karşısında yapılacak olan Doğalgaz Temel Atma Törenine herkesi davet etti.

Dargeçit’in teknik, idari, sosyal, kültürel ve sportif olmak üzere her yönden gelişmesine katkı sunmak adına çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Başkan Aksoy, “Dargeçit’te özellikle yaz – kış kullanılan sitelerden doğalgaz bağlanılması için yoğun talep aldık. Başlattığımız girişimler, Bakanlık ve EPDK yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerin ardından bugün nihayet sevindirici bir haber aldık ve yarın doğalgaz temel atma törenini hep birlikte yapacağız. İnşallah önümüzdeki kış mevsimi gelmeden İlçemizin bir kısmı doğalgaz kullanmaya başlayacaktır” dedi.