Çevresel duyarlılığı ön plana çıkarmak amacıyla Dargeçit Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan biriken çöp yığınları temizleme çalışmaları kırsal mahallelerde de devam ediyor.

Vatandaşların her tülü isteklerini önemseyen bir belediyecilik anlayışıyla göreve gelen Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, “ vatandaşlarımızın kötü koku, görsel rahatsızlık ve çevre kirliliğine maruz kalmamaları adına ekiplerimiz tarafından kırsal mahallelerimizde biriken çöp yığınları aralıksız olarak temizleniyor” dedi.

Daha temiz bir ilçe için durmadan çalıştıklarını aktaran Aksoy, “Ekiplerimizin başlatmış olduğu temizlik seferberliğindeki çalışmalar titizlikle devam etmektedir. İlçe genelinde başlattığımız temizlik çalışmaları şuan kırsal mahallelerimizde devam tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızı olumsuz yönde etkileyen her türlü çöp yığınları ekiplerimiz tarafından temizlenmeye devam edecektir. Amacımız Dargeçit’tin yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. Bu kapsamda halkımız için her türlü çalışmalarımızı titizlikle ve büyük bir özveriyle yürütmeye devam edeceğiz.” dedi

Mahalle sakinleri, biriken çöp yığınlarının yaz mevsiminde etrafa pis kokular yaydığını ve çevre görselliğini olumsuz etkilediğini belirterek, “Belediyenin yürüttüğü temizlik kapsamında biriken çöplerin titizlikle temizlenmesi güzel oldu. Yaz gelmeden mahallelerimizin çöp yığınlarından temizlendiği için Belediye Başkanımıza şükranlarımızı iletiriz” şeklinde konuştular.