Bahçebaşı Mahallesinde Mele Ramazan Yıldız Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, tarafından Cami ve Kur’an Kursu inşaatı devam ettiğini söyledi.

Yarım kalan cami inşaatının bitirilmesi için hayırseverlere çağrıda bulunan Mele Ramazan Yıldız Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Cami ve Kur’an Kursu inşaatı yaklaşık 400 M2 alan üzerinde üç kat olarak yapılmaktadır. Yapılan ibadet alanının. 1.Katında 4-6 yaş grubu kız çocukları için 3 derslik Kur’an Kursu ve bayan mescidi yer alacaktır.  2. ve 3. Katlarda Cami ibadet alanı olarak ibadete açılacaktır. Cami alanında ayrıca Cenaze Yıkama yeri mevcut olacaktır. Caminin tüm arsa alanı yaklaşık 1.500 Metrekaredir. Arsa alanı üzerinde Çocuk Parkı, abdest almak için Şadırvan, yeşil alan ve cemaatin cami avlusunda oturması için banklar ve kamelyalar yer alacaktır. Dargeçit ilçesine kazandırılacak bu cami ve Kur’an Kursu inşaatının bir an önce bitirilmesini temenni ediyoruz.” Diye konuştu.

Hayırseverlerin, Dargeçit Ziraat Bankası Şubesi, İBAN  TR 84 0001 0019 7589 8580 2650 01 hesabına doğrudan veya, Dernek Başkanı Abdurrahman Yıldız 0 533 196 85 71 telefonunda iletişime geçebilirler.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin