Midyat Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ramazan Arslan, Bilim ve Sanat Merkezi hakkında davetlilere bilgi verdi.

Daha sonra, Midyat Bilim ve Sanat Merkezinin 2021/2022 Eğitim Öğretim yılını kazanan öğrencilerin Uyum programını bitiren öğrencilere belgelerini takdim edildi.  

Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, öğrenicilere belgelerini takdim edereken...

Ardından,  Bilim ve Sanat Merkezinin,  Laboratuvar, Atölye Ziyaret edildi. Öğrencilerle ilgilenerek, yaptıkları deney ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, ziyarette "Bu okulun ilçemizde olması gerçekten çocuklarımız için büyük şans. Burada yetişecek çocuklar ülkemizin geleceğine iz bırakacak; geleceğin Aziz Sancar'ları olacak. Çocuklarımız sadece kitabı değil; araştırma yapmayı, robotik kodlamayı, resim yapmayı, her türlü bilimin, sanatın ve etkinliğin olduğu alanda bulunarak gelecekleri için bir şeyler yapmayı hedef edinecek. Buradaki çocuklarımızın Türkiye'nin geleceğine ve nitelikli insan kaynağına gün be gün güç katacağını, kendilerini de bütünsel olarak geliştireceklerini çok iyi biliyorum ve inanıyorum" şeklinde konuştu.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, öğrenicilere belgelerini takdim ederken...

Ziyarete ayrıca, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sertaç Çelebi eşlik etti.

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, öğrenicilere belgelerini takdim ederken...

Midyat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sertaç Çelebi, öğrenicilere belgelerini takdim ederken...