Midyat’ta Aday Öğretmenler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, yetiştirilmek üzere, Midyat ilçesine atanan aday öğretmenler ile kahvaltı programında bir araya geldi.


Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilciliği tarafından düzenlenen bir kafede aday öğretmenlere, uyum ve adaptasyon için kahvaltı programı düzenlendi.
 

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı; aday öğretmenlere, öğretmenlerin toplumdaki yeri ve önemi hakkında bilgilerini aktardı. 

Kahvaltında birbirleri ile tanışma ve kaynaşmanın mutluluğunu yaşayan genç eğitimciler, meslektaşlarını bir araya toplayarak güzel bir kahvaltı programı veren Eğitim Bir-Sen Temsilciliği yetkililerine teşekkür ettiler. 

Kahvaltı programının ardından Eğitim Bir-Sen yetkilileri, aday öğretmenlere, öğretmenlerinin anılarının yer aldığı ‘Kelebeğin rüyası’ isimli kitap hediye ettiler.

Düzenlenen programa, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Eğitim Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Eyüp Değer, Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi Hüseyin Yücel danışman öğretmenler ve aday öğretmenler katıldı.
 

Midyat Gündem