Öğrencilere Sömestr hediyesi mont dağıtıldı

Mardin’in Midyat ilçesinde Şenköy Çok Programlı Anadolu Lise’ si öğrencilerine sömestr hediyesi olarak mont dağıtıldı.

Okul Müdürü Mehmet Öztekin Akçay’ın girişimleri sonucu, İstanbul’da yaşayana iş adamı Cahit Kurtuluş’un kızı Fatma İrem Kurtuluş, Şenköy Çok Programlı Anadolu Lise'si öğrencilerine sömestr hediyesi olarak bütün öğrencilere mont gönderdi. Karnelerinin yanında montlarını alan öğrenciler mutlu oldu. 

Aynı zamanda AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları üyeside olan Fatma İrem Kurtuluş, öğrencileri bu kış sevindirmenin mutuluğunu yaşadığını belirterek, öğrencilere başarı dileğinde bulundu. 

Okul Müdürü Öztekin Akçay, 2018-2019 yılı eğitim-öğretim yılının birinci dönemini bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “ bu karda kışta bu kış gününde öğrencilerimize bir nebzede olsa katkı sağlamak istedik. Bütün öğrencilerimize bir karne hediyesi olarak birer mont hediye ettik. Bize her zaman destek veren İstanbul’da yaşayan Fatma İrem Kurtuluş Hanım efendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendisinden ve ailesinden razı olsun.” Dedi.

Okulun İngilizce öğretmeni Merve Çiray ise, “yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerimize başarılarını artırmaları için hediyelerini dağıttık, karnelerini verdik. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” Dedi.

Adalet Dündar isimli öğrenci de; “teşekkür belgemi aldım, Fatma İrem Kurtuluş’a da hediyelerinden dolayı bütün öğrenci arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.”

Öğrenciler ise karne, onur belgesi ve kabanlarını almanın mutluluğunu yaşadı.

Midyat Gündem