Ömerli ilçe Kaymakamı Kerem Türker, İlçe Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, kursların öğretmenleri, antrenörleri ve  beraberindeki öğrenciler ile birlikte başta yaz spor okulları olmak üzere Vali Demirtaş'ın Ömerli ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Mardin'de Ulaşmadığımız Öğrenci Kalmayacak" diye konuştu.

Bu sene yaz spor okulları hizmetinden merkez ve ilçelerden binlerce çocuğun faydalandığını dile getiren Vali Demirtaş;

"Öğrencilerimize, çocuklarımıza yapmış olduğumuz hizmetler, kendilerine sunduğumuz imkanlar bizim için oldukça önemlidir. Çocuklarımızın eğitimi, gelişimi ve mutluluğunu önemsiyoruz. Bu kapsamda bu sene Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli kurslar açtık. Spor kulüplerimize spor malzemeleri dağıtımı gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizin ve antrenörlerimizin de büyük gayreti ile bu çalışmalardan binlerce çocuğumuz faydalandı. Çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimlerini her daim destekleyeceğiz. Mardin'de ulaşamadığımız çocuğumuz kalmayacak."