İSTANBUL (AA) - Beko’nun yüksek buhar gücü ve özel hareket sensörü sayesinde harekete duyarlı buhar veren Beko ActiPress Expert BEU 8030D el ütüsü ütüleme performansıyla kırışıkların üstesinden geliyor.

Arçelik açıklamasına göre, Beko ActiPress Expert BEU 8030D el ütüsü, yüksek buhar gücü ve en iyi ütüleme performansının yanı sıra hareket sensörü sayesinde harekete duyarlı buhar vermesiyle kırışıkların üstesinden geliyor ve ütüleme deneyimini kolaylaştırıyor.

Her kumaşa uygun 3 farklı sıcaklık moduna, 3000W yüksek performansa, 280 g şok buhar gücüne ve 63 g/dk sürekli buhar gücüne sahip Beko ActiPress Expert BEU 8030D ütü, üstün ütüleme performansı ile dikkati çekiyor.

SuperGlide taban teknolojisi sayesinde homojen sıcaklık dağılımı ve yüksek kayganlıkla kıyafetlerin kolayca ütülenmesini sağlayan 350 ml su tankı kapasitesine sahip Beko ActiPress Expert BEU 8030D ütü, 3 dakika içinde otomatik olarak kireci temizleyebiliyor.

Beko ActiPress Expert BEU 8030D ütü, kolay kullanımının yanı sıra otomatik kapanma özelliğiyle prizde unutmalara karşı güvenlik özellikleri ile de öne çıkıyor.