İSTANBUL (AA) - Türkiye’de 43 ilde 850’den fazla mağazası, 13 deposu ve online marketi ile hizmet veren CarrefourSA, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü 11 bin çalışanı ile kutladı.

CarrefourSA'dan yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA, 12 Aralık Mağazacılar Günü'nü CarrefourSA Üst Yöneticisi (CEO) Kutay Kartallıoğlu ve İcra Kurulu üyeleri başta olmak üzere tüm yönetim ekibiyle, marketlerde görev alan çalışanlarıyla kutladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Üst Yöneticisi (CEO) Kutay Kartallıoğlu, bugün Türkiye’de 43 ilde 850’den fazla mağazası, 11 bini aşkın çalışanı ile organize perakendenin öncü markası olmayı sürdürdüklerini belirterek, "2023 yılında Türkiye’de 30’uncu yılımızı kutlamaya hazırlanırken, yeni nesil market vizyonumuzla sektörümüzde oyun kurucu görevini de sürdürmenin gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kartallıoğlu, dinamik, ürün ve hizmet odaklı, insani ilişkilere bağlı bir sektörün en büyük gücünün mağaza çalışanları olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

“CarrefourSA olarak uzun yıllardır çalışanlarımızla omuz omuza birçok 'ilk'e imza atıyor; her bir müşterimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için çalışıyor, onların doğru ürüne doğru fiyatla ulaşmasını sağlıyoruz. Bu başarımızı mağaza çalışanlarımızın işine olan bağlılığı, saygısı, sabrı ve özverisiyle her geçen gün daha fazla kişiye dokunarak ve güler yüzlü hizmet anlayışımız ile güçlendirerek büyütüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da nice başarılara ve yeniliklere imza atacağımıza inancımız tam. Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyor, başta CarrefourSA çalışanları olmak üzere, tüm perakende sektörünün 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutluyorum."