İSTANBUL (AA) - Son 16 turunun oynandığı Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final maçları da TV+ platformundan izlenebilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TV+'ta Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. TV+, 2022 Dünya Kupası heyecanını futbolseverlerle buluştururken, son 16 turunda geriye sadece 2 maçın kaldığı kupada, çeyrek finallere isimlerini yazdıran ülkeler Hırvatistan, Brezilya, Hollanda, Arjantin, İngiltere ve Fransa oldu.

Çeyrek finale kalan son iki takımın da bugün saat 18.00 ve 22.00'deki maçlarla belli olacağı Dünya Kupası'nda çeyrek final, yarı final ve final maçları TV+ ekranlarında TRT kanalından canlı yayınlanacak.

Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan 2022 Dünya Kupası heyecanı, TV+'ta "kaydet" ve "geri-al izle" özelliğiyle ikiye katlanacak.

- EuroLeague heyecanı da TV+'ta

Verilen bilgiye göre, Dünya Kupası ile futbolun coşkusunu kullanıcılarının evine götüren TV+, basketbol heyecanını da yaşatmaya devam ediyor.

Avrupa arenasında dolu dizgin giden Fenerbahçe Beko, 8 Aralık Perşembe günü Berlin’i sahasında devirmeye çalışacak.

11 maçta 9 galibiyet alan sarı lacivertliler, 16 Aralık’ta Baskonia ve 30 Aralık’ta Virtus Bologna ile karşılaşacak. Fenerbahçe Beko'nun maçları S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

9 Aralık’ta Zalgiris, 14 Aralık’ta Baskonia, 16 Aralık’ta Partizan, 23 Aralık’ta Panathinaikos ve 29 Aralık’ta Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek olan Anadolu Efes’in bu mücadeleleri de S Sport 1 ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

EuroLeague’in yanı sıra Amerikan Basketbol Ligi (NBA) maçları da TV+’ta basketbolseverleri ekrana kilitleyecek.

Ligde göz dolduran iki takım Boston Celtics ve Phoenix Suns 8 Aralık Perşembe günü karşı karşıya gelecek. 9 Aralık Cuma gecesi LA Clippers-Miami Heat, 10 Aralık Cumartesi gecesi LA Lakers-Philadelphia 76ers karşılaşmaları ve daha birçok NBA maçı, aralık ayında TV+’ta S Sport ekranlarında olacak.

Çeyrek final mücadelelerinin ardından yarı final maçları, 13-14 Aralık'ta saat 22.00’de oynanacak.

2022 Dünya Kupası’nın şampiyonu ise 18 Aralık Pazar günü saat 18.00’da TV+ ekranlarında belli olacak.