İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen, çalışan refahını ve insan odaklı kurum kültürünü inceleyen araştırma sonucuna göre Mükemmel Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Multinet Up, Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri Araştırması sonucuna göre Mükemmel Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü'nün sahibi oldu.

Şirketlerin çalışan deneyimini ve insan odaklı iş yeri kültürünü destekleyen uygulamaların incelendiği araştırmada Multinet Up Wellbeing Index’ten 88, HR Check’den 87 alarak ortalama 88 puan ile Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri arasına girdi.

Çalışanlarına mutlu iş yeri kültürü sağlayan şirketlerin başarısını ödüllendiren araştırma , çalışan mutluluğunu araştırarak işveren markaları güçlendirmeyi hedefliyor. Mutluluğun sürdürülebilir yüksek performansın ilk şartı olduğunu öne süren Happy Work Place, çalışanların motivasyonunu gösteren başarı, gurur ve güven bileşenlerini ölçümleyen Wellbeing Index göstergesiyle çalışan refahını ortaya koyuyor.

Çalışanlara yönelik yapılan anket ve bağımsız bir bilim kurulunun değerlendirmeleri ile yürütülen araştırma sonucunda Multinet Up, Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri Araştırması’nda en yüksek derece olan 3 yıldız kazandı.

Multinet Up, geliştirdiği çalışan deneyimi politikaları ve kurduğu mutlu iş yeri kültürü sayesinde Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri Araştırması’nda en yüksek skoru aldı.