Kaymakam Tekin, Güvenlik Güçleri, Sağlık Çalışanları ve İtfaiyecileri Ziyaret Etti

Mardin’in Midyat ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, nöbet tutan güvenlik güçleri, sağlık çalışanları ve itfaiyecileri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Kaymakam Tekin, beraberinde Midyat Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akın, İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal ile birlikte ilçede 2019 yılını görevi başında geçiren polis, asker, itfaiye ve hastanende görev yapan sağlık çalışanları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Kontrol noktasındaki polis memurlarının da yeni yılını kutlayan Tekin, görevlilere huzur ve sağlık diledi. İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerlerle bir araya gelen Kaymakam Tekin, görevli askerlerle bir süre görüştü.

Tekin, burada yaptığı konuşmada, şu anda huzur içerisinde yeni bir yıla adım atıklarını söyledi.

Kaymakam Tekin şöyle konuştu. “Sizlerin sayesinde bu ülkede halkının huzuru için güvenliği için giriyorsa, güvenli şekilde uykuya dalıyorsa bunların sizlerin sayesinde. Biz istedik ki; 2019 yılını sizlerle beraber adım atalım. Jandarma, emniyet kontrol noktaları uğradık. Ülkemiz için, milletimiz için 2019 yılının hayırlı olsun.” Dedi.

Kaymakam Tekin ve beraberindekiler, İlçe Devlet Hastanesine geçti. Burada, Hastane Başhekimi Necdet Palaz, Kaymakam Tekin ve beraberindekileri karşıladı. Acil servisteki sağlık çalışanlarıyla yeni yılını kutladı. Ardından Midyat İtfaiye Grup Amirliğine geçen Kaymakam,  İtfaiye Grup Amiri Tekin Akkurt ve itfaiye erleriyle hatıra fotoğrafı çekti. Daha sonra Çevik kuvvet amirliğine geçti burada polislerinde yeni yılını kutlayan Tekin çevik kuvvet polisleriyle birlikte bir süre görüştü.

İlçede huzur ve güven ortamıyla yeni yılan girerken ilçede farklı noktalarında havai fişek gösterisi düzenlendi.

Midyat Gündem