Mardin Valisi Demirtaş, kooperatif temsilcileriyle bir araya geldi

- Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kadın kooperatif temsilcileriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Mardin Valisi Demirtaş, kooperatif temsilcileriyle bir araya geldi

MARDİN (AA) - Valilik Dara Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Ticaret İl Müdürü Mustafa Aydın, Tarım ve Orman İl Müdürü Menduh Dinler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hakan Şimşek ve kadın kooperatif temsilcileri katıldı.

Vali Demirtaş toplantıda, ilde yerel ürünlerin çeşitliliğini sağlayan, kadın istihdamına katkı sunan ve ürettikleri ürünler ile çalışma hayatında kadın iş yaşam standartlarının yükseltilmesine katkıda bulunan kadın kooperatifleri ve üyelerini tebrik etti.

Kooperatif temsilcilerinin talep ve önerilerini dinleyen Demirtaş, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2022, 00:02
YORUM EKLE