İSTANBUL (AA) - 18. Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi Antalya’nın Belek ilçesinde devam ediyor.

INVAMED açıklamasına göre, 1 Aralık’ta başlayan ve 4 Aralık’a kadar devam edecek olan kongreye yerli ve yabancı katılımcı sayısı beklenenden yoğun oldu.

Tıbbi cihaz sektörü liderlerinden INVAMED kongre kapsamında birçok oturumda katılımcılarla buluştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen INVAMED Başkanı Raşit Dinç, Kardiyoloji ve Kardiyovasküler cerrahinde en son bilimsel ve teknolojik gelişmelerin görüşüldüğü kongrenin verimli geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfının düzenlediği kongrede uluslararası uzmanlarla ve sağlık profesyonelleri ile bir araya gelerek teknolojilerimizi görüştük. 70’den fazla ülkeye ihracatını yaptığımız ürünlerimiz birçok oturumda katılımcılarla paylaşıldı.

Bugün geldiğimiz noktada ülkemizde ilk sırada, Avrupa da ise en büyükler arasında yer almaktayız. Her geçen gün büyüyen ailemizle AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz herkes için sağlıklı bir dünya."

Dinç, "NVAMED olarak her gün, tüm dünyada milyonlarca insanın sağlığına kavuşmasına yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkes için daha sağlıklı bir dünya hedefiyle bilimsel buluşların ve devrim niteliğindeki tedavilerin peşinde olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.