Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamında Diyarbakır BOTAŞ Bölge Müdürü Orhan Okay ve Akmercan Bölge Müdürü Abdurrahman Tuncer'i ağırlayan Vali Demirtaş, ikiliden yapılan altyapı ve doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Daha önce Artuklu, Kızıltepe, Yeşilli, Ömerli, Midyat, Dargeçit, Mazıdağı ve Savur ilçelerini doğalgaz ile buluşturduklarını hatırlatan Vali Demirtaş, Derik ilçemizde doğalgaz ve altyapı çalışmaları başlamış olup 2023 yılı Aralık ayı içerisinde enerji verilmesi planlanmaktadır dedi.

Yapılan bu ve benzeri hizmetler ile vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürdüğünü de dile getiren Vali Demirtaş;

"Söz verdiğimiz gibi planladığımız tüm hizmetleri sırasıyla hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri için Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla gerçekleştiriyoruz. Bugün itibariyle 9. ilçemiz olan Derik ilçemizde de çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa zamanda hem altyapı hem üstyapı çalışmalarımızı birer birer hayata geçireceğiz. Bugüne kadar yapılan tüm çalışmalarda kurum yetkililerine ve personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapılan, hizmetlerin Mardin'imiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.