Midyat Belediyesi, 'Engelsiz Hayat Projesi' kapsamında, bedensel rahatsızlıkları nedeniyle yürüme zorluğu çeken 12 engelli vatandaşın, günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla temin edilen tekerlekli sandalyelerini düzenlenen törenle teslim etti.

Belediye Başkanlığı binası önünde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Veysi Şahin, birim müdürleri ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Başkan Şahin engellilerle yakında ilgilenip sorun ve taleplerini dinledi.

Midyat Belediyesi Sosyal Yardım Müdürü Mehmet Onur,  Engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Onur, “ bu dağıtımların kız sadece tekerlekli sandalye ile sınırlı değildir gerek gibiyimdir gerek engellilerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 2022 yılı itibari ile bu yaklaşık 60 tane tekerlekli sandalye dağıtımınız oldu. Tekerlekli sandalye dağıtımı engellilerimize sürekli devam edecektir. Her zaman engellilerimizin yanında olmaya çalışacağız.” dedi.  

Mehmet Acat isimli engelli ise, “engellilere yardım ettiği için Allah belediye başkanımızdan razı olsun.” Dedi.

Hamdin Kazan’da, yakını için engelli sandalye aldığını belirterek, “Bizlere yardımcı oldukları için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun” Diye konuştu.