Açılan çukuru kim kapatacak?

Çevreyolu üzerinde bulunan çukuru kim kapatacak?

Yol üzerindeki bu çukuru bir aydan beridir ne yazık ki kimseler görmüyor.

Midyatlı bir esnaf vatandaşımız işyerinin ve konutunun önünde 1 aydan fazla zamandır açılan çukur kapatılmadığı iddia ediyor.

Midyat Mardin Çevre yolu, Kooperatif Caddesinin kesiştiği alanda, açılan kanalizasyon çukuru kapatılmadığı ve doğru bağlantı yapılmadığı ifade ediliyor.

Ev ve işyerinin kanalizasyonun arık inşaatın temeline dayandığını söyleyen Ahmet Büyükkol yetkilileri göreve davet ediyoruz diyerek sitemlerini dile getirdi.

Büyükkol, “alt ve üst yapı çalışmaları yapıldı. Kanalizasyon bağlantısını düzgün bağlamadıkları için ev ve işyerinin temeline pis su atıkları yayılmaya başladı. Belediye yetkilileri aradım ilgi göstermelerini istedim. Beni farklı birimlere yönlendiriyorlar. Yok, büyükşehir, yok ilçe belediyesi, yok yüklenici firma diye yönlendiriyorlar.  Çukur nedeniyle, özellikle akşam geç saatlerde yoldan geçenler yayalar büyük tehlike yaşıyor. Bu çukurun kapatılması için illa ki bir can kaybımı yaşanması gerekiyor. Daha Neyi bekliyor anlamış değilim “diye sitemde bulundu.

Yusuf Arğan isimli vatandaşta, “gördüğünüz gibi bu çukur tehlike saçıyor ve bir an yapılması lazım. Önümüz kış çukur yağmur ve kar suyu ile dolarsa içine bir canlının düşerse kim hesabını nasıl verecek.” Diye konuştu.  

Selahattin Erol - Midyat Gündem