Mardin’de Afrin Kahramanları Tekbirlerle Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Afrin’deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alacak 44 kişilik PÖH timi, Mardin’de dualarla uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı. Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli 44 kişilik PÖH timi için uğurlama töreni düzenlendi.

Düğüne gider gibi Afrin’e gitmeye hazırlanan kahramanlar, dualar eşliğinde kına yakılarak tekbir ve marşlarla uğurlandı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler için düzenlenen uğurlama törenine Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar, emniyet personeli ile polis özel harekatçıların aileleri katıldı.

Terör örgütleriyle mücadelenin ülkede devam ettiği gibi ülke dışında da kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, PÖH timine hitaben yaptığı konuşmasında “Bu çetin mücadelede Allah yar ve yardımcınız olsun. Afrin kartalları, Allah'ın aslanları yolunuz bahtınız açık olsun, Türkiye olarak Mardin olarak sizlerle gurur duyuyoruz, milletimiz dualarıyla sizlerledir." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polisler toplu halde en gür sesleriyle şu yemini etti:

““Ol deyince olduran, gönülleri iman ile dolduran,Allah'a, Kuran'a, Peygamberlere Bayrağa ve Silaha yemin olsun Şehitlerim Rahat Uyusun, Gazilerim Emin Olsun. İntikam ! İntikam ! İntikam Daim Olsun Unutursak Kanımız Kurusun Allah Türkü Korusun Amin !”

Edilen yemin ve okunan duanın ardından aileleriyle bir araya gelerek vedalaşan PÖH'ler tekbirler eşliğinde Afrin'e uğurlandı.