AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, Belediye Başkanı Veysi Şahin’e Doğalgaz çalışmaları için teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Yarış mesajında; şunları kaydetti:

“Midyat’ta devam eden doğalgaz çalışmaları için gerekli her türlü desteği ve fedakârlığı gösteren Belediye Başkanımız, doğalgaz hattının döşenmesinde gerekli denetimleri yaparak, doğalgaz hattının döşendiği cadde ve sokaklarda oluşan çökmeleri ve içe doğru bombeleri gözlemleyip denetim raporunu hazırlatmıştır. Yapılan uygulamaların kentimize daha uygun hale getirilebilmesi ve doğalgaz firmalarımızla daha uyumlu, işin fen, kural ve kaidelere uygun bir şekilde mevcut yapılarımızı korumak adına girişimlerde bulunmuştur.

Belediye Başkanımızın bakanlık nezdinde girişimleri neticesinde EPDK tarafından iki uzman görevlendirilmiş olup, kentimizde doğalgaz çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulunarak kentin muhtelif yerlerinde muayene çukurları açılmıştır. Kullanılan malzeme ve derinlik ölçülerinin uygulama 4 kurallarına uygun olup olmadığı incelenecektir. Önümüzdeki süreçte kanunlara ve uygulama kurallarına uygun bir doğalgaz hat döşemesinin gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Böylelikle kentimizdeki uygulamaların daha sağlıklı bir şekilde doğalgaz çalışmaları devam edecektir.

Doğalgazın kentimizde yayılımının en doğru şekilde yapılması için göstermiş olduğu üstün gayret ve çabalarından dolayı Midyat Belediye Başkanı Sayın Veysi Şahin’e İlçe Teşkilatımız adına teşekkür eder saygılar sunarım.” 

Haber/ Fotoğraf Selahattin Erol