MARDİN  – Mardin Midyat Belediye Başkanı Şahin, Zabıta Teşkilatı’nın 195'inci kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi.

Son Dakika Midyat Haberleri Midyat Belediyesi Makina İkmal Hizmet Kampüsünde Zabıta Müdürü Ahmet Bayar’ı ve personelini ziyaret etti.

Başkan Veysi Şahin, Zabıta teşkilatının 195. kuruluş yılı vesilesiyle, ilçemizin düzenini sağlamak için gece gündüz özveriyle çalışan zabıtalarımızla buluştuğu kaydederek. Zabıta Müdürü Ahmet Bayar’a çalışmalarından ötürü plaket takdim etti.

Başkan Şahin, “Zabıtaları belediyenin gören gözü, işiten kulağı olarak görüyorum. Zabıta belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi görüyor. Özellikle pandemi sürecinde fedakârca çalışmalarından dolayı zabıtalarımıza teşekkür ederim. Bu duygu ve düşüncelerle belediyemiz zabıta ekipleri başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevlerini özverili bir şekilde sürdüren zabıta teşkilatının Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Başkan Şahin’e, Belediye Başkan Yardımcısı Masum Cengiz, Belediye Özel Kalem Müdürü Halil Polat, Fen İşleri Müdürü Veysel Tunç ve Zabıta Müdürü Ahmet Bayar’ında eşlik ederek, Ulucami Mahallelisinde Estel Han’daki Zabıta Birimini ve Gölcük Mahallesinde bulunan Zabıta Birimlerini ziyaret ederek, zabıta personelinin sorun ve taleplerini dinledi.

GOOGLE NEWS

Selahattin Erol