Midyat İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz’ın okuduğu Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan program, yapılan duaların ardından iftarlar açıldı.

Başsavcı Olgun, denetimli Serbestlik ve Koruma Kurulu ve eski hükümlülerle iftar sofrasında buluşmaktan dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Başsavcı Olgun, “Bursa’da İnfaz ve Koruma Memurlarını taşıyan servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan İnfaz ve Koruma Memuru Cengiz Yiğit’e Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Koruma Kurulu ve Denetimli Serbestlik olarak, eski hükümlülerin hayata adaptasyonu ve rehabilitasyonu konusunda sürekli çalışmalarımız oluyor. Üç ayda bir Koruma Kurulu olarak toplanıyoruz. Bugün de mübarek Ramazan Ay’ında beraber iftar yapalım dedik. Katılımızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen İftar programına Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun’un yanı sıra, Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, Savcı Gürol Yıldız, Cezaevi Müdürü Nayim Okan, Denetimli Serbestlik Müdürü Habil Kanoğlu, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Abdulcelil Çelik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Tunç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sertaç Çelebi, denetimli Serbestlik Memurları ile hükümlüler katıldı.