Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin eski milletvekili adayı Dr. Nihat Özkan, Tevfik Yeşilmen'in taziyesine katılmasının ardından Midyat ilçesinde çeşitli incelme ve temaslarda bulundu.

Emekli Tabip Albay Uzman Dermatolog Doktor eski milletvekili adayı Nihat Özkan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği, Midyat'ta Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nu yansıra, Belediye Başkan yardımcılar, Tevfik Baysal, Mehmet Mekân Taş, Abdürrahim Çelik ve Personel Müdürü Şehmus Gümüş'ü makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Özkan, daha sonra heyet ile birlikte Midyat Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Abdulhalim Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özkan ve beraberindekiler daha sonra, eski belediye başkanı Alika Aşireti lideri ve eski Belediye Başkanı Felemez Aslan, Delmemika Aşiretinin Lideri Abdullah Taş'ı ve eski Belediye meclis üyesi Eyüp Doğan'ı ziyaret etti.

Dr. Nihat Özkan, ziyaretlerinde yerel seçimlerde tüm AK Parti'li belediye başkan adaylarına sahip çıkılması gerektiğini yineledi.

Midyat'ı Midyat yapan tüm değerlere sonuna kadar sahip çıkmaları gerektiğini belirten Dr. Özkan, AK Parti'lilerin hiçbir ayrı gayrıya girmeden adayların arkasında kenetlenmesi gerektiğini ifade etti.

Dr. Özkan, "AK Parti terbiyesi bunu gerektirir. Bizler şahsi ikbali için değil memleket sevdalısıyla tutuşan insanlarız. Daha önceki yıllarda olduğu gibi Midyat'ta sahip çıkmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Özkan, vatandaşların sağlık sorunlarıyla ilgileniyor.

Uzman Dermatolog Dr. Özkan, kendi alanıyla ilgili rahatsızlıkları olan hastaları bizzat kendisi muayene ediyor. Özkan, branşı dışındaki hastaları ise ilgili doktorlara yönlendiriyor. Özkan, yaklaşık 200 hastayı muayene etti.

Dr. Nihat Özkan, iki gün boyunca geldiği Midyat’ta taziye ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

Özkan’a AK Parti eski milletvekili adayı Abdulhakim Çelik ve din görevlisi Alaattin Yavuz eşlik etti.

Selahattin Erol / Midyat