Mardin’in Midyat ilçesinde, "Yaşlılar ve Engellilerle Etkinlik" projesi kapsamında, engelliler polislerle bir araya geldi.

Midyat'ta ilçe genelinde polis halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin faaliyetleri, yöre halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

Midyat Kaymakamlığı le İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğince, ilçede  "Yaşlılar ve Engellilerle Etkinlik" projesi kapsamında, Mustafa Kemal İlkokulu ve TOKİ İlkokulunda öğrenim gören engelli öğrenciler katılarak polislerle keyifli vakit geçirdiler.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince, "Yaşlılar ve Engellilerle Etkinlik" projesi kapsamında, öğrencilere bir kafede sabah kahvaltısı yapıldı. Ardından,  ilçede bulunan bir oyun ve eğlence parkında etkinlik düzenlenerek öğrenciler polis ağabeyleriyle keyifli vakit geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, yaşı ve engellilere yemek yedirerek, yakından ilgilendi.

Etkinliğe katılan öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekerek yardımdan dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Etkinliğe, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ümit Başel, polis memurları, Özel Eğitim Sınıf Öğretmenleri, Mustafa Kemal İlkokulu ve TOKİ İlkokulunda öğrenim gören engelli öğrenciler katıldı.

Selahattin Erol