Gazeteciler Cemiyeti'nden Yavuz'a Ziyaret

MARDİN  - Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Makamında misafirlerini karşılayan İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz, “Mardin Gazeteciler Cemiyeti'nin nazik ziyaretleri kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.

Yavuz, “Hepinizin bildiği gibi ben Mardin öz be öz evladıyım. Çok sevdiğim hekimlik görevimi yaparken işimi en ince ayrıntısına kadar insanlara faydalı olabilmek için titizlikle yaptığıma inanıyorum. Hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yardımına koşmak için gayretleri mi hepiniz yakinen bilmektesiniz. Basında, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Zor şartlarda büyük fedakârlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Bu anlamda Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ise, Yavuz’ a Mardin için önemli çalışmalara imza atılmasını beklediğini söyledi.

Çelik, “Mardin Gazeteciler Cemiyeti olarak Kamu kurumları ile sürekli işbirliği içerisindeyiz.  Sağlık Müdürlüğü’müz ile devamlı irtibat halindeyiz ve kendileriyle çalışmaktan dolayı mutluyuz. Sağlık sektörünün insanların hayatında çok önemli yer tutuyor. Sağlık sektörü, her birey için hayati önem taşıyan kurumlardan birisidir. Bu anlamda buradaki hizmetlerin daha verimli yapılması hayati önem taşımaktadır. Bu hizmetlerin yapılmasında başarılı çalışmalar yapan ve bir süre önce göreve başlayan Mardin Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz’ a başarılı çalışmalar diliyorum" şeklinde konuştu.